Uslovi korištenja
Općenito

Dobrodošli na stranicu E-prijava, kojom upravlja Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH, u daljem tekstu: Fond. Internet stranica www.e-prijavafzofbih.org.ba namijenjena je licima koja imaju namjeru prijave na javne pozive Fonda za dodjelu sredstava. Ovaj dokument odnosi se na internet stranicu www.e-prijavafzofbih.org.ba i reguliše uslove korištenja navedene stranice.

Uslovi korištenja stranice

Nije dopušteno koristiti se ovom stranicom na način koji bi štetio stranici ili je onesposobio, preopteretio i narušio, te koji bi ometao druge korisnike da se njome služe.
Nije dopušteno uzimati ili pokušati dobiti materijale ili informacije na način koji nije omogućen ili ponuđen preko stranice.
Upotrebom ove stranice prihvatate da ćete je koristiti isključivo u skladu s ovim uslovima korištenja i važećim zakonima. Također, obvezujete se da nećete koristiti ovu stranicu u svrhe koje su zabranjene zakonom.

Izuzeće od odgovornosti

Informacije, softver, proizvodi i sluge koje stranica sadržava ili nudi mogu sadržavati netačnosti ili tipografske pogreške. Unesene informacije mijenjaju se periodično.
Fond ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za direktnu, indirektnu, kaznenu, slučajnu, posebnu, posljedičnu štetu ili ostalu uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti, koja proizlazi ili je na bilo koji način povezana s korištenjem stranice ili njenim radom. Navedeno se primjenjuje u najvećem mogućem obimu koji propisuje primjenjivi zakon.
Fond ne prihvata odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikovog internet pretraživača. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.
Fond zadržava pravo, po vlastitoj diskreciji, prekinuti Vaš pristup stranici i uslugama koje su uz nju vezane ili bilo kojem njihovom dijelu u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti.
Za moguću štetu na računaru nastalu preuzimanjem datoteka s ove stranice ili drugih stranica do kojih korisnici dođu putem linka s ovog mrežnog mjesta, Fond ne snosi odgovornost.
Fond može unaprjeđivati i/ili mijenjati internet stranicu u bilo kojem trenutku.

Autorsko pravo i zaštitni znakovi

Ukupan sadržaj internet stranice E-prijava, uključujući tekst, slike, logotipe i druge materijale, u vlasništvu je Fonda.
Informacije i materijale koji su prikazani na ovoj stranici možete preuzeti za Vašu ličnu upotrebu, pri čemu ne smijete promijeniti oznake autorskih prava, druge obavijesti o pravima intelektualnog vlasništva ili obavijesti o drugim pravima. Dozvoljeno je učitavanje i štampanje informacija i materijala za potrebe prijave na javne pozive Fonda.
Svako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljivanje, izmjena informacija i materijala na internet stranici ili njihovo slanje poštom, te širenje na bilo koji drugi način bez prethodnog pisanog dopuštenja je zabranjeno.
Nije dopušteno kopiranje, umnožavanje ili distribuiranje bilo kojeg dijela sadržaja ove stranice bez izričitog dopuštenja vlasnika.

Privatnost korisnika

Fond štiti privatnost korisnika u skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka. Korištenjem ove stranice prihvatate uslove naše politike privatnosti.

Izmjene uslova korištenja

Fond redovito provjerava i ažurira informacije objavljene na stranici. Fond zadržava pravo izmjene pravila, uslova i objava koje reguliraju njeno korištenje u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.
Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet adresi. Korisnici su odgovorni za pregledavanje ovih uslova korištenja kako bi bili upoznati s eventualnim promjenama.

logo

Platformu E-prijava pripremio je Projekat Vlade Sjedinjenih Američkih Država USAID Projekat asistencije energetskom sektoru (USAID EPA) u saradnji sa Fondom za zaštitu okoliša FBiH te uz podršku Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije.

logo

Putem Paketa za energetsku podršku za Zapadni Balkan, Evropska unija je dodijelila Bosni i Hercegovini 70 miliona eura bespovratne pomoći za poticanje energetske tranzicije i ublažavanje negativnih posljedica izazvanih energetskim krizama i poskupljenjima. Vlasti u Federaciji BiH, Republici Srpskoj i Brčko Distriktu BiH će raditi na raspodjeli sredstava krajnjim korisnicima putem nadležnih entitetskih ministarstava i entitetskih fondova za zaštitu okoliša i upravnih jedinica Brčko Distrikta.

logologo

Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine je nadležan za provedbu javnih poziva za dodjelu sredstava iz budžetske podrške EU za provođenje mjera energijske efikasnosti u stambenim objektima za 2023. godinu i za dodjelu sredstava iz budžetske podrške EU za provođenje mjera energijske efikasnosti u mikro, malim i srednjim preduzećima za 2023. godinu.

Sva prava zadržana. Sadržaj ovih stranica ne smije se prenositi bez dozvole i bez navođenja izvora.